SOLLINER 31

ηλεκτρικό σκάφος που κινείται από τον ήλιο

Μήκος

9.80 m / 31 ft

Πλάτος

3.50 m

Κατηγορία CE

C

Ηλεκτρικό σκάφος Solliner 31

Το SOLLINER 31 CABIN είναι ένα μηχανοκίνητο καταμαράν 10 μέτρων, σχεδιασμένο για την πλεύση σε ύδατα με μεταβλητές καιρικές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένων δυνάμεων ανέμου έως 6 στην κλίμακα Μποφόρ και σημαντικού ύψους κύματος έως 2 μέτρα. Κατατάσσεται ως σκάφος κατηγορίας C. Ο κύριος στόχος ήταν να παρέχει άριστες συνθήκες πλεύσης για έως και 10 άτομα κατά τη διάρκεια της ημέρας, προσφέροντας παράλληλα διαμονή για 4 άτομα. Αυτό το πλοίο έχει κατασκευαστεί ειδικά για να εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή άνεση καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Διαθέτει τρεις καμπίνες, συμπεριλαμβανομένης μιας δίκλινης καμπίνας και δύο μονών καμπινών, καθώς και μια τουαλέτα.

Για να διασφαλιστεί η ανθεκτικότητα και η αντοχή, η άτρακτος και ολόκληρη η δομή του καταμαράν θα κατασκευαστούν με χρήση ελάσματος πολυεστέρα-γυαλιού. Τα εξαρτήματα και ο λοιπός εξοπλισμός θα είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα ή αλουμίνιο, ενισχυμένα με ξύλο. Το δάπεδο θα είναι κατασκευασμένο από ένα ανθεκτικό και χαμηλής συντήρησης συνθετικό υλικό που ονομάζεται FLEXITEEK. Το εσωτερικό και τα καθίσματα θα εξοπλιστούν προσεκτικά με υλικά που θα επιλεγούν όχι μόνο για την αισθητική τους αλλά και για να παρέχουν άνεση και ευκολία στους χρήστες.

Ζήστε την εμπειρία της πολυτέλειας: με καταμαράν

Το καταμαράν προσφέρει μια πολυτελή εμπειρία ιστιοπλοΐας με τα καλά σχεδιασμένα χαρακτηριστικά του. Το κύριο κατάστρωμα περιλαμβάνει μια μικρή κουζίνα για την προετοιμασία των γευμάτων, ένα καθιστικό και μια τραπεζαρία για να χαλαρώνει και να γευματίζει το πλήρωμα. Επιπλέον, το τμήμα της πλώρης παρέχει έναν ξεχωριστό χώρο για ηλιοθεραπεία, ενώ η οροφή είναι εξοπλισμένη με φωτοβολταϊκά πάνελ.

Οι πλωτήρες του καταμαράν είναι εξοπλισμένοι με τρεις καμπίνες – μία διπλή και δύο μονές – μαζί με ένα μπάνιο που περιλαμβάνει ντους, νιπτήρα και τουαλέτα, εξασφαλίζοντας άνεση και ιδιωτικότητα για τους επιβάτες. Στο κύριο κατάστρωμα, υπάρχει ένα υπαίθριο μαγειρείο με προαιρετικό στέγαστρο και καθίσματα για το πλήρωμα. Το πηδάλιο, που βρίσκεται στο κέντρο του πλοίου, παρέχει τον έλεγχο του καταμαράν και εύκολη πρόσβαση στις καμπίνες.

Τα καθίσματα στο κατάστρωμα είναι εργονομικά σχεδιασμένα ώστε να δίνουν προτεραιότητα στην ασφάλεια και την άνεση κατά τη διάρκεια της πλεύσης και της ξεκούρασης. Επιπλέον, η ευρύχωρη διαρρύθμιση του σκάφους, σε συνδυασμό με τους αποθηκευτικούς χώρους για τον μη μόνιμο εξοπλισμό, τις ποτηροθήκες, το μεγάλο τραπέζι και το εύκολα προσβάσιμο ψυγείο με συρτάρια, προσφέρουν άφθονη άνεση και ευκολία κατά τη διάρκεια της παραμονής στο σκάφος.

Τροφοδοσία

Ηλιακοί συλλέκτες, γεννήτρια, μπαταρίες

Μηχανές

2×10 kW – 2×50 kW

Μπαταρίες

2×20 kWh – 2×100 kWh

Σχεδιάζοντας ένα σκάφος με εκλεπτυσμένη γοητεία

Ενσωματώνοντας τη σύγχρονη πολυτέλεια σε κάθε λεπτομέρεια, ο σχεδιασμός του σκάφους μας χαρακτηρίζεται από εκλέπτυνση και φινέτσα. Για τα έπιπλα και τα πάνελ τοίχου χρησιμοποιούνται υλικά υψηλής ποιότητας, όπως μασίφ ξύλο και κόντρα πλακέ, ενώ τα υφασμάτινα φινιρίσματα προσθέτουν μια πινελιά χλιδής. Οι καμπίνες και οι διάδρομοι κοσμούνται με κόντρα πλακέ από ξύλο τικ ή μοκέτα, ενώ τα μπάνια διαθέτουν γρίλιες από ξύλο τικ, δημιουργώντας μια αίσθηση διάκρισης και διαχρονικής ομορφιάς. Η ιδιωτικότητα και η προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία εξασφαλίζονται με παράθυρα καμπίνας εξοπλισμένα με περσίδες.

Οι οροφές είναι κατασκευασμένες με πλαίσιο από κυψελωτά πάνελ αλουμινίου, προσφέροντας κομψή εμφάνιση και ελαφριά κατασκευή που ενσωματώνει τέλεια το σύγχρονο στυλ, τη λειτουργικότητα και την άνεση του σκάφους.

Απελευθερώστε τη φαντασία σας με ένα προσαρμοσμένο καταμαράν: Ατελείωτες επιλογές χρωμάτων!

Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες όσον αφορά τον χρωματικό σχεδιασμό του καταμαράν σας. Με αφορμή τη δημιουργικότητά σας, έχουμε τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε το όραμά σας, όσο τολμηρό ή μοναδικό κι αν είναι. Οι επιλογές εξατομίκευσης είναι απεριόριστες, καθιστώντας το καταμαράν σας πραγματικά μοναδικό στο είδος του. Με την προσαρμογή μας, το καταμαράν σας θα είναι μια αποκλειστική αντανάκλαση του στυλ σας.

Βύθισμα

0.6 m

Καμπίνες

3

Ταχύτητα

17 km/h

Ανθρωποι

10

Solliner 31 Open/Ferry

Οι εκδόσεις Solliner 31 Open και Solliner 31 Ferry έρχονται στα τέλη του 2025.