MEVA 21

solarni / električni čamac koji pokreće sunce

Dužina

6.20 m / 21 ft

Širina

1.85 m

CE kategorija

C

Električni brod Meva 21

Električni brod Meva 21 nudi modernu i ekološki prihvatljivu alternativu pojedincima koji uživaju u vodi.

S vrhunskim materijalima, obilnim prostorom i moćnim motorom, to je praktična opcija za ležerne izlete i dnevne izlete.

Nadalje, njegovi solarni panel i odjeljci za pohranu dodaju njegovu pogodnost i održivost. Trčeći brzinom od 12 km/h, napajaju ga četiri 210 AH baterije. Bez obzira na to da li nastojimo ugostiti tvrtku ili odmoriti se pod Suncem, zajamčeno je da će Electric Electric Boat ostaviti trajan dojam.

Solarni paneli

2 x 285W

Motor

3kW / 4kW / 6kW

Baterije

4 x 210 AH+ & 70 AH / Li-Ion Power 48

Oprema

Standardna oprema uključuje inox polirano sidro od nehrđajućeg čelika i njegovo zaključavanje, fleksibilne solarne panele od 285 W s ukupnim kapacitetom 0,55kW, električna instalacija Victron Energy Energy, vrata prednjeg prelaza, odjeljak za skladištenje ispod konzole Helmsmana, utičnicu za punjenje i kabel Za povezivanje s zemljištem, 4 pričvršćivanja, 2 učvršćivanja i C-Profile i Kabelaring tipova.

Uključuje i gornji jarbol, upravljačku ploču za rasvjetu, drveni upravljač s upravljačem i kormilom, kaljužnim pumpama, pantografom motora, lijeve i desne šine, električni motor od 3KW, presvlaka za stražnji kauč i madrac na stražnjem dijelu i 2 tapecirana okretna sjedala.

Oprema Extra

Brod dolazi s nekoliko dodatnih opcija opreme, uključujući gelcoat u smeđoj ili crnoj boji trupa. Uključen je i električni motor s 4KW, ali potreban je ukupni trošak odgovarajuće instalacije i dodatna baterija za električni pogon. Motor 3KW također ima mogućnost za dodatni sustav baterija.

Dostupni su i luk, nehrđajući čelik na palubi i rog. Dodatna LED svjetla mogu se dodati na raznim mjestima za 230 €, poput luka, krpe ili motora. Ostale opcije uključuju ploču protiv kavitacije, boju algi protiv obračenja, odbojnike u različitim bojama i ukrasne jastuke. Kokpit može biti opremljen stolom od tikovine, tikovinom drveta na palubi i burmovima ili fleksibilnom.

Laminirani preklopni stol u pilotskoj kabini također je opcija za jednostavnu montažu. Može se odabrati visokokvalitetna presvlaka Serge Ferrari, kao i tapecirana okretna sjedala i kožni upravljač u različitim bojama. Čamac se također može opremiti WC -om ispod stražnjeg sjedala sa sustavom, uključujući bimini. I na kraju, dostupna je lakša utičnica ili USB utičnica, pružajući mogućnost punjenja uređaja.

Nacrt

0.45 m

Težina

1030 kg

Ubrzati

12 km/h

Ljudi

5

Drugi / elektronika

Ostala oprema uključuje ručke za ribolovne šipke, poklopac za brod, set za priključak za marinu i LifeBuoy, dodatni kromirani LED pozornost za luk, dodatni držač šalice za kormilo, dodatni stol koji će zamijeniti držače za ribolovne šipke, analogni sat bilo u bijeloj ili crnom Lice, ladica za zaključavanje šifre, jedna verzija ladice za lov na šifru, vanjski termometar bilo bijelog ili crnog lica, prikolica za katamaran s 13 ‘kotača i 1500 DMC (profesionalni) i specijalizirana kolica za katamaran.

Dodatna elektronička oprema uključuje vodootporni Bluetooth radio, Fusion RA55 BT radio s zvučnicima 2x120W, vodootporna Bluetooth radio fuzija RA205 sa 4x200W zvučnicima, Raymarine I40 Sonar (dubinska mjera) i Raymarine Axiom 7 Multifunction Navigacijski sustav 3D-u ™.
Meva 21 solar boat Edition 2023